pics from my new digicam (warning 1.3MB of pics)

Off topic chat and stuff that doesn't fit elsewhere.
Post Reply
Super_Relay
Site Admin
Posts: 215
Joined: Sat Jun 02, 2001 5:53 pm
Location: Australia

pics from my new digicam (warning 1.3MB of pics)

Post by Super_Relay » Tue Sep 23, 2003 4:37 am

my old 1.3MP digital camera died and so i took it back (still under warrenty). after 2 weeks the store rang me and said it was unrepairable and that i could have a store credit.

so i used the credit to pick up a kodak CX4200 2.0MP beast.

here we go.

Image
this was taken at the shell service station on the way home.

Image
this one was taken using the macro mode later when i got home.

its WAY better than my old camera. which by the way was a concord DUO LCD.

thats about all, i just felt i had to share :D

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 736
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Post by Nohr » Tue Sep 23, 2003 6:05 am

Schweet, I want a better camera now! I think my old Polaroid isn't even measured in MP, it's like 300KP or something..

mbmulkey
K6'er
Posts: 80
Joined: Sat Aug 11, 2001 8:33 am

Post by mbmulkey » Tue Sep 23, 2003 7:55 pm

I'm still waiting for them to get down to around $100us. That seems to be my flash point. I buy almost anything at that price range.

User avatar
jsc1973
Veteran K6'er
Posts: 394
Joined: Sat Jun 09, 2001 11:55 am
Contact:

Post by jsc1973 » Thu Nov 06, 2003 11:17 pm

Holy moley, I hope they don't charge you a lot for bandwidth...I've got a 1.4 Mbps connection here and they were slow loading for me!

Super_Relay
Site Admin
Posts: 215
Joined: Sat Jun 02, 2001 5:53 pm
Location: Australia

Post by Super_Relay » Sun Nov 09, 2003 6:51 am

hehehe its just my isp's free web hosting. i pay nothing for the bandwidth at all (well im being extorted given the quality of the 56k service im getting :? but thats another story)

Post Reply