Searching for an Epox MVP3G5

Off topic chat and stuff that doesn't fit elsewhere.
User avatar
mamba
Senior K6'er
Posts: 160
Joined: Wed Jun 25, 2003 7:42 am
Location: Italy

Searching for an Epox MVP3G5

Post by mamba » Wed Jan 31, 2007 1:49 pm

I'm looking for an Epox MVP3G5, I think the only mobo with 2mb chache onboard and the most stable anyway.

Does anyone of you guys got one?

For european K6'ers only...

Jim
K6'er Elite
Posts: 1745
Joined: Wed Jan 21, 2004 7:10 pm
Location: Toronto

RE: Searching for an Epox MVP3G5

Post by Jim » Wed Jan 31, 2007 6:54 pm

I'm not European, and I don't have any Epox boards; but I do have 3 DFI 2Meg cache boards. So Epox is not the only one, though it may very well be the most stable.
Superpuppy 3
K6-3+ 450 ACZ (6x100)
DFI K6BV3+/66 Rev B2 (2 Meg) w/ 2x28mm Chipset Fans
2x256 Meg PC 133 Hynix SDRAM
1x 20G Maxtor (7200)
2x 80G Maxtor (7200) Ducted w/ 2x486 Fans Mount
52/24/52/16 LG CDR/RW/DVD
8/4/3/12/24/16/32 LG Super Multi
ATI 9000 aiw Radeon AGP
SB Audigy 1 MP3 Sound
CMD 649 IDE Controller
NEC USB 2 Card

User avatar
mamba
Senior K6'er
Posts: 160
Joined: Wed Jun 25, 2003 7:42 am
Location: Italy

RE: Searching for an Epox MVP3G5

Post by mamba » Thu Feb 01, 2007 1:52 am

I have a DFI K6XV3+/66 with 1meg on board.
Yes you are right, the MVP3G5 is not the only 2meg mobo.
But I want to try an Epox now, if I can find one somewhere...

lazy_kalabok

Post by lazy_kalabok » Fri Feb 02, 2007 8:44 am

on ebay you find more than on sunday market of istanbul:

http://cgi.ebay.de/Epox-MVP3G5-bestes-S ... dZViewItem

User avatar
Stedman5040
Veteran K6'er
Posts: 271
Joined: Mon Sep 05, 2005 4:22 pm

Post by Stedman5040 » Tue Feb 06, 2007 6:19 am

That was a mean price for that board. It reached £20 or near $40 US. not bad for an old SS7 board even if it is speculatively 'the best'. Seems a lot to me after I picked up my MVP3G2 on ebay for about £5 or near $10. Can 1Mb of cache be worth that much?

Stedman

lazy_kalabok

Post by lazy_kalabok » Thu Feb 08, 2007 4:09 pm

hmmm ...

stedman, it had 2mb of cache, but it is still not worth the 30 euros (for me)!
some other info - i found an ali 5 board with 1mb of cache - is it normal? its a noname company called freetech, they have some mvp3 and mvp4 boards with 2mb cache as well ...
have a look on the p5f103 - as well as on the p5f113. mamba, if you are still looking for a board, maybe this will do it also? ... but you have to find one :)

--> http://www.motherboards.org/mobot/manua ... ch/P5F103/

lazy_kalabok

Post by lazy_kalabok » Thu Feb 08, 2007 5:36 pm

lol,

sorry stedman, englisch iz not mi best längguitsch. misunderstanding with the cache ..

User avatar
mamba
Senior K6'er
Posts: 160
Joined: Wed Jun 25, 2003 7:42 am
Location: Italy

Post by mamba » Fri Feb 09, 2007 4:36 pm

The auction reached 30 euro and I don't think it's worth.
I'm after a MVP3G2 right now.

Then, I got a K6-III 450@500MHz 2.2V rock solid and a K6-II+ 550MHz@600. Wich one is fastest on the epox?

Jim
K6'er Elite
Posts: 1745
Joined: Wed Jan 21, 2004 7:10 pm
Location: Toronto

Post by Jim » Fri Feb 09, 2007 5:52 pm

For some people Tony I guess it is. What people do, is decide which is the BEST of whatever it is that they want, then pay whatever it takes to get it. You would be shocked if you knew what I had to pay to get a Gigabyte GA-6VA7+ for my SPZ project.
Superpuppy 3
K6-3+ 450 ACZ (6x100)
DFI K6BV3+/66 Rev B2 (2 Meg) w/ 2x28mm Chipset Fans
2x256 Meg PC 133 Hynix SDRAM
1x 20G Maxtor (7200)
2x 80G Maxtor (7200) Ducted w/ 2x486 Fans Mount
52/24/52/16 LG CDR/RW/DVD
8/4/3/12/24/16/32 LG Super Multi
ATI 9000 aiw Radeon AGP
SB Audigy 1 MP3 Sound
CMD 649 IDE Controller
NEC USB 2 Card

User avatar
Stedman5040
Veteran K6'er
Posts: 271
Joined: Mon Sep 05, 2005 4:22 pm

Post by Stedman5040 » Sat Feb 10, 2007 3:26 pm

@mamba

The K6-2+ most likely will do 617 (112x5.5) on the Epox board or (103x6). I have had a K6-III+ at these speeds on my board with the onboard cache enabled. It is a close call with regards to which is the better at the speeds you have stated, but the K6-2+ will draw a lot less power and run cooler. if it was me I would go for the K6-2+ and have some fun.

Stedman 8)

Jim
K6'er Elite
Posts: 1745
Joined: Wed Jan 21, 2004 7:10 pm
Location: Toronto

Post by Jim » Sat Feb 10, 2007 6:59 pm

@ Stedman : Am quite curious as to how you got those phenominal results w/ a K6-2+ UNTWEAKED!! It is something like KGB getting the results he gets with a plain K6-2; as high as Everest 413 MR. Simply amazing! 190 Everest MW from a K6-2+ untweaked is also very high. Would like any details you care to share. Might try doning that on SP2 myself.
Superpuppy 3
K6-3+ 450 ACZ (6x100)
DFI K6BV3+/66 Rev B2 (2 Meg) w/ 2x28mm Chipset Fans
2x256 Meg PC 133 Hynix SDRAM
1x 20G Maxtor (7200)
2x 80G Maxtor (7200) Ducted w/ 2x486 Fans Mount
52/24/52/16 LG CDR/RW/DVD
8/4/3/12/24/16/32 LG Super Multi
ATI 9000 aiw Radeon AGP
SB Audigy 1 MP3 Sound
CMD 649 IDE Controller
NEC USB 2 Card

User avatar
Stedman5040
Veteran K6'er
Posts: 271
Joined: Mon Sep 05, 2005 4:22 pm

Post by Stedman5040 » Sun Feb 11, 2007 2:30 am

Jim

I will repeat the bench as it was quite a long time ago when I tried it. They do look very high now that you mention it. However I am pretty sure it would be without the wpcredit tweaks as the one's I used were a bit unstable for the memory at 112fsb. I will, of course, bench superpi at the same time before and after Sandra.

Stedman :wink:

User avatar
mamba
Senior K6'er
Posts: 160
Joined: Wed Jun 25, 2003 7:42 am
Location: Italy

Post by mamba » Fri Feb 16, 2007 2:23 am

Still searching....

User avatar
Stedman5040
Veteran K6'er
Posts: 271
Joined: Mon Sep 05, 2005 4:22 pm

Post by Stedman5040 » Fri Feb 16, 2007 5:59 am

Not a G5 but this is a link to a G2 and he has plenty of them for sale

Try e-bay lot number #270090404740

brand new and unused boards from Germany

Stedman :)

User avatar
mamba
Senior K6'er
Posts: 160
Joined: Wed Jun 25, 2003 7:42 am
Location: Italy

Post by mamba » Fri Feb 16, 2007 5:35 pm

I just bought a G2.

I would like to try a G5... Thanx anyway.

Post Reply