Quick reply :

Post your thoughts and suggestions about any part of the site.
Post Reply
Jim
K6'er Elite
Posts: 1745
Joined: Wed Jan 21, 2004 7:10 pm
Location: Toronto

Quick reply :

Post by Jim » Sun Sep 28, 2008 11:39 am

The quick reply feature, used when posting a response to someone else's post, does not seem to be working. I tried twice to enter a post, (typing my message out); and both times it crapped out, kicking over to the full submit box; and deleting my message in the process. Had to retype it from the full submit box. Nohr, you out there?
Superpuppy 3
K6-3+ 450 ACZ (6x100)
DFI K6BV3+/66 Rev B2 (2 Meg) w/ 2x28mm Chipset Fans
2x256 Meg PC 133 Hynix SDRAM
1x 20G Maxtor (7200)
2x 80G Maxtor (7200) Ducted w/ 2x486 Fans Mount
52/24/52/16 LG CDR/RW/DVD
8/4/3/12/24/16/32 LG Super Multi
ATI 9000 aiw Radeon AGP
SB Audigy 1 MP3 Sound
CMD 649 IDE Controller
NEC USB 2 Card

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 734
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

RE: Quick reply :

Post by Nohr » Sun Sep 28, 2008 3:50 pm

Testing quick reply.

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 734
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

RE: Quick reply :

Post by Nohr » Sun Sep 28, 2008 3:59 pm

It's working fine for me. Make sure you're hitting the submit button. If you hit post reply instead that'll do what you're describing and not post your quick reply message.

DonPedro
K6'er Elite
Posts: 575
Joined: Wed Jul 27, 2005 2:11 pm

Post by DonPedro » Sun Sep 28, 2008 5:26 pm

ehem ... where can I find the "quick reply button"?

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 734
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Post by Nohr » Sun Sep 28, 2008 6:21 pm

It only shows up if you switch to PNTheme in your forum profile. Now that I look it appears there's no way to change the theme back afterwards..

Post Reply