loggin in

Post your thoughts and suggestions about any part of the site.
mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

loggin in

Post by mulvihill » Fri Sep 13, 2002 8:01 pm

How come I can't stay logged in? <p></p><i></i>

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

can't edit

Post by mulvihill » Sat Sep 14, 2002 2:22 pm

Since I can't stay logged in long enough to edit I'm having to reply to my own topic. It seems it is just this site on this computer. My two other computers don't have this problem and this computer is OK at all other forums. Any ideas? <p></p><i></i>

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

more info

Post by mulvihill » Sat Sep 14, 2002 2:28 pm

This particular rig is the newly setup VA-503 referred to in the hardware forum.<br>Hey! Two replies already. Is this a sizzlin' thread or what? <p></p><i></i>

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 735
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: loggin in

Post by Nohr » Sat Sep 14, 2002 3:29 pm

It's happened to me and others before as well. Then after a while it just seemed to start working again.. <p>-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-<br>Athlon Thunderbird 1GHz@1.35GHz (9x150)<br>Iwill KK266<br>256MB Crucial PC133 CAS2 5-2-2<br>Gainward GeForce3 Ti200 4ns 231/524<br>Gateway EV910 19" monitor (1600x1200 .26mm)<br>Western Digital WD800JB 80GB 7200rpm<br>Lite-On 24/10/40x CD-RW <b>|</b> Toshiba 16/48x DVD-ROM<br>Windows XP Professional</p><i></i>

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

Re: loggin in

Post by mulvihill » Wed Sep 18, 2002 12:59 pm

Apparently, according to EZboard, the source of the login problem is IE6-SP1, the latest high security version of Internet Explorer. They are suggesting that I set IE's security settings to zero. I DON'T THINK SO. This, however, is not a complaint about inane advice but rather a warning about SP1. My experieces with removing or replacing IE with an older version have not been pleasant. I'm going to lodge my complaint at msnews and then I'm going to load some browser other than Netscape. Any suggestions?<br> <p></p><i></i>

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 735
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: loggin in

Post by Nohr » Wed Sep 18, 2002 2:35 pm

Only problem with that theory is that I've got IE6 SP1 and I haven't had any problems recently.<br><br>Could try Mozilla. People seem to like it. <p>-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-<br>Athlon Thunderbird 1GHz@1.35GHz (9x150)<br>Iwill KK266<br>256MB Crucial PC133 CAS2 5-2-2<br>Gainward GeForce3 Ti200 4ns 231/524<br>Gateway EV910 19" monitor (1600x1200 .26mm)<br>Western Digital WD800JB 80GB 7200rpm<br>Lite-On 24/10/40x CD-RW <b>|</b> Toshiba 16/48x DVD-ROM<br>Windows XP Professional</p><i></i>

cake
Bios Fryer
Posts: 217
Joined: Sun Jul 01, 2001 3:12 pm
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Re: loggin in

Post by cake » Wed Sep 18, 2002 3:44 pm

I myself use Opera for much of my daily surfin'<br><br>Got a few quirks, but generally really nice to handle.. <p>-------------------------------------------<BR>K6-III+ 450 @ 580 (105 x 5.5) on a Gigabyte GA-5AX rev5.2<BR>386 MB Generic PC133 RAM (cas2), 15 GB Quantum Fireball LCT + 60 GB Seagate Cuda IV<BR> Radeon 8500LE, 3C905 NIC<BR>SB Live! Value w/ homemade digital I/O card<BR>Sony CRX0811 CD-RW burner | Asus 40x CDROM<BR></p><i></i>
XP-M 2400+ @ 10x220, Epox 8RDA3+
512 MB PC3200 KingMax
15 GB Quantum Fireball LCT + 60 GB Seagate Barracuda IV
Radeon 8500LE

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

Re: loggin in

Post by mulvihill » Wed Sep 18, 2002 5:20 pm

Nohr- What's your privacy setting for the internet zone? <p></p><i></i>

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 735
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: loggin in

Post by Nohr » Wed Sep 18, 2002 5:37 pm

Says Custom. Think it changes to that if you change stuff in the Advanced tab.. It's certainly higher than zero though. <p>-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-<br>Athlon Thunderbird 1GHz@1.35GHz (9x150)<br>Iwill KK266<br>256MB Crucial PC133 CAS2 5-2-2<br>Gainward GeForce3 Ti200 4ns 231/524<br>Gateway EV910 19" monitor (1600x1200 .26mm)<br>Western Digital WD800JB 80GB 7200rpm<br>Lite-On 24/10/40x CD-RW <b>|</b> Toshiba 16/48x DVD-ROM<br>Windows XP Professional</p><i></i>

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

Re: loggin in

Post by mulvihill » Thu Sep 19, 2002 2:32 pm

You were right Nohr. It just went away. I have a real hard time with things that are not explainable. <p></p><i></i>

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 735
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: loggin in

Post by Nohr » Thu Sep 19, 2002 11:36 pm

Well now today I had to log myself in once and now when I try to 'mark forum read' it takes me to a blank page that just says "not authorized". Weeeee.. <p>-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-<br>Athlon Thunderbird 1GHz@1.35GHz (9x150)<br>Iwill KK266<br>256MB Crucial PC133 CAS2 5-2-2<br>Gainward GeForce3 Ti200 4ns 231/524<br>Gateway EV910 19" monitor (1600x1200 .26mm)<br>Western Digital WD800JB 80GB 7200rpm<br>Lite-On 24/10/40x CD-RW <b>|</b> Toshiba 16/48x DVD-ROM<br>Windows XP Professional</p><i></i>

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

Me too.

Post by mulvihill » Fri Sep 20, 2002 12:16 am

Not only can I not log in with the rig with SP1 but the computer that I am presently using as well. This unit has IE6 but not SP1. Between the above two log in attempts I was able to easily log in with Netscape 7.<br>I just posted a reply to that effect on this thread before going to check out results at 5 other forums, where I had no such problems. When I got back the post was gone. <p></p><i></i>

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 735
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: Me too.

Post by Nohr » Fri Sep 20, 2002 5:05 am

Stupid thing.. At least the 'mark ALL forums read' thing works. <p>-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-<br>Athlon Thunderbird 1GHz@1.35GHz (9x150)<br>Iwill KK266<br>256MB Crucial PC133 CAS2 5-2-2<br>Gainward GeForce3 Ti200 4ns 231/524<br>Gateway EV910 19" monitor (1600x1200 .26mm)<br>Western Digital WD800JB 80GB 7200rpm<br>Lite-On 24/10/40x CD-RW <b>|</b> Toshiba 16/48x DVD-ROM<br>Windows XP Professional</p><i></i>

mulvihill
Senior K6'er
Posts: 107
Joined: Sat Apr 20, 2002 1:33 pm

Solved

Post by mulvihill » Fri Sep 27, 2002 12:26 pm

Well, I think I've solved the problem. EZBoard help reported that there are login issues using IE6 SP1 while viewing through frames. I have been linking to 50 megs and viewing EZBoard through the frame. I now do it the other way around and it works great. As an added bonus, I view the forum with a larger screen. <p></p><i></i>

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 735
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: Solved

Post by Nohr » Fri Sep 27, 2002 12:28 pm

Ahh that makes sense. I always come to the forum seperately, not through the front page. <!--EZCODE EMOTICON START :) --><img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/im ... /smile.gif ALT=":)"><!--EZCODE EMOTICON END--> <p>-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-<br>Athlon Thunderbird 1GHz@1.35GHz (9x150)<br>Iwill KK266<br>256MB Crucial PC133 CAS2 5-2-2<br>Gainward GeForce3 Ti200 4ns 231/524<br>Gateway EV910 19" monitor (1600x1200 .26mm)<br>Western Digital WD800JB 80GB 7200rpm<br>Lite-On 24/10/40x CD-RW <b>|</b> Toshiba 16/48x DVD-ROM<br>Windows XP Professional</p><i></i>

Post Reply