WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Discussion relating to Socket 7 hardware.
Post Reply
KenB
K6'er
Posts: 58
Joined: Mon Oct 29, 2007 6:22 pm

WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Post by KenB » Thu Mar 09, 2017 7:59 pm

I'll put together my old K6 system someday soon!

ctgeorge99
Newbie K6'er
Posts: 3
Joined: Wed Feb 11, 2015 12:12 pm

Re: WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Post by ctgeorge99 » Sun Mar 12, 2017 10:42 pm

I hardly check in on the site anymore . . . usually if I have a problem with my K6-2+. She is still going strong and is well loaded it up with all the old software that I can not seem to get to run on Windows 7 or Windows 10. Let me know if you get yours fired up.

Chris
K6-2+ 550 (616 5.5@112 2.1V)
FIC VA-503+ 256MB (Micron PC133)
Radeon AIW 9700 Pro
Win 98se/me KernelEx 4.5.2
SB16 Awe32/Fast Ethernet/USB2.0

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 733
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Re: WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Post by Nohr » Tue Mar 14, 2017 2:15 pm

Not very active but still here. I figure it's worth keeping around for the info in all of the old threads even if there's little new activity. Might help someone out.

I think the motherboard for my K6-III+ needs to be recapped, it's been dead for a while. I'll have to take another look at it some day.

KenB
K6'er
Posts: 58
Joined: Mon Oct 29, 2007 6:22 pm

Re: WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Post by KenB » Thu Mar 16, 2017 1:55 pm

Well, thanks for keeping it going. I have a K6III 400 I need to get up and going soon. I will be here for questions and results when done.


ctgeorge99
Newbie K6'er
Posts: 3
Joined: Wed Feb 11, 2015 12:12 pm

Re: WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Post by ctgeorge99 » Tue Dec 26, 2017 12:26 pm

Skalabala, Thanks for posting your success links. Really like the modified heat sink . . . something that has always been limiting on my board. You inspired me to go fire it up and tweak with it some more . . . and success found with some additional hardware (these were just for fun) and software tweaks (KernelEX 4.5.2 and Firefox/Opera) I can once again surf the internet again . . . albeit probably not safely.
Keep em running
K6-2+ 550 (616 5.5@112 2.1V)
FIC VA-503+ 256MB (Micron PC133)
Radeon AIW 9700 Pro
Win 98se/me KernelEx 4.5.2
SB16 Awe32/Fast Ethernet/USB2.0

User avatar
mamba
Senior K6'er
Posts: 160
Joined: Wed Jun 25, 2003 7:42 am
Location: Italy

Re: WOW...I'm blown away, this site is STILL up!

Post by mamba » Tue Jan 02, 2018 10:06 pm

Skalabala,
Can you tell me here the reasoning behind the very strange results obtained on 3dmark2000 that are claimed to be superior to fx ones?
According to the author of the discussion you linked, a geforce 3ti card should be faster than a fx5900...

Of course it is not, even a fx5700 destroyed it on 3dmark2001 (and real life), but he won't give me explanations.
Is it a glitch of 3dmark2000 and socket7?

If it is the case, I totally fail to see the utility of the whole discussion and the use of such a benchmark.

Maybe DonPedro could have a word or two.

Post Reply