unable to change serial99 homepage

Discuss software and how to tweak more performance out of your system.
Post Reply
elish
Newbie K6'er
Posts: 1
Joined: Tue Nov 13, 2007 8:26 am

unable to change serial99 homepage

Post by elish » Tue Nov 13, 2007 8:31 am

Respected sir,
at present my homepage screen is serial99.com.. and i m unable to change it (by pathway tools+internet options)..
i have tried to set yahoo homepage also but it is not set..and continued with the same http://www.serial99.com..
so please send me the procedure that how can i change it.. my e-id is elishgki@yahoo.co.in

User avatar
Nohr
Nohrmal
Posts: 734
Joined: Sat Jun 02, 2001 8:26 pm
Location: Nacogdoches, TX
Contact:

Post by Nohr » Tue Nov 13, 2007 1:08 pm

You could try running Spyware Doctor. The Starter Edition is a free part of the Google Pack. Make sure you uncheck the boxes for the other software if you don't want them.

User avatar
KHPower
Junior K6'er
Posts: 46
Joined: Thu Oct 25, 2007 6:19 am

Post by KHPower » Thu Nov 15, 2007 8:37 am

http://k6plus.com/index.php?name=PNphpB ... 44429998e7

Had the same problem Serial99 will grey out the option to change the homepage. If you are running IE7 the only way to change it is to click on the home button on IE7 and change home page.

Sadly I had to reformat :( good luck to you

Post Reply